Flashback 2017

Wat een feest hebben we vorig jaar gehad! Van het heerlijke vijf-gangen-diner op de donderdag tot de heerlijke rauwe bluesklanken van Dudley Taft op vrijdagavond onder het genot van Veteraan Tripel, een Bax Kon Minder of de Drachster Pale Ale (of één van de 35 andere aanwezige speciaalbieren). Op zaterdag deden we het nog eens sfeervol over onder een heerlijk september zonnetje met de zoetgevooisde stem van Silja op de achtergrond!

Bierfestival Emmen

Wat een feest was dat vorig jaar! Heb jij nog tips of verbeterpunten voor ons voor de 2018-editie? Zet ze dan hieronder in de comments! Music Dudley Taft. Photo & video: BMB Fotografie #promo2018 #bierfestival #bierfestivalemmen #beeroclock #tr125

Geplaatst door Bierfestival Emmen op Zondag 14 januari 2018

Geniet nog even na….wij zetten alvast een mooi programma voor de 2018-editie in elkaar!